02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

Vroče poletje se počasi poslavlja, na vrata  nam trka mesec september in novo šolsko leto. Ponovno se bomo vrnili v naš vrtec, polni pričakovanj, idej in novih želja. Nekateri otroci bodo v naš vrtec vstopili prvič, spet drugi bodo morda zamenjali igralnico ali vzgojiteljice. Otroci se bodo na spremembe hitro privadili, v kolikor jim bomo odrasli pri tem pomagali.  Da nam bo to s skupnimi močmi uspelo spoštovani starši, potrebujemo vaše zaupanje v naše delo.

Ob tem vas želimo  obvestiti, da bodo od 1.9. 2020 naprej v prostorih šole 3 oddelki otrok in v prostorih vrtca 2 oddelka otrok predšolske vzgoje. Iz tega razloga in zaradi priporočil NIJZ glede preprečevanje širjenja Covid – 19, bo jutranje zbiranje otrok od 5.30 ure pa do 7.00 ure zjutraj potekalo v prostorih vrtca. Od sedme ure naprej pa v prostorih vrtca (otroci iz oddelkov 1 – 2 leti in 1 – 3 leta) in v prostorih šole (otroci iz oddelkov 2 – 4 leta, 3 – 5 let in 4 – 6 let).
Prav tako vas vljudno prosimo, da pri gibanju v garderobi vrtca uporabljate zaščitno masko, si pri vhodu v vrtec razkužite roke in ohranjate medsebojno razdaljo. Hvala vam za to.

Želimo si, da bo novo šolsko leto potekalo v igrivem vzdušju z veliko smeha, igre in zabave za naše otroke. Veselimo se srečanja z vami.

Kolektiv vrtca Negova

Dostopnost