02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

Po dolgem času so se znova odprla vrata vrtca  za vse vključene otroke. Tega trenutka smo se veselili tudi zaposleni. Veliko pozornosti namenjamo vsakodnevnim higienskim pravilom (zaradi epidemije), saj želimo biti odgovorni do izboljšanja trenutnih razmer.

Zaradi lepega vremena, lahko preživimo nekaj časa tudi na prostem. Veselo se igramo, posegamo tudi po igračah, ki jih lahko po končani igri razkužimo ter pospravimo na varno mesto. Tako vsi skupaj skrbimo za varno in prijetno klimo, predvsem pa za dobro počutje “naših” otrok.

Stopili smo v mesec februar, v katerem nas obdajajo različna spoznanja in doživetja. Med njimi je Prešernov dan, praznik zaljubljenih – Valentinovo in pust, ki nas bo popeljal v pravljični svet.

Teden pred praznikom smo obogatili z različnimi dejavnostmi na temo Franceta Prešerna in državnih simbolov. Tako smo ustvarjali portrete Franceta Prešerna, poslušali himno, izdelovali slovensko zastavo, poslušali pravljico o Podvodnem možu, se preko spletne povezave udeležili predstave, iskali rime vse do zime in počeli še marsikaj.

           Vzgojiteljica Mojca

 

Dostopnost