02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

VEČ INFORMACIJ O VPISU OTROKA V VRTEC

V mesecu marcu 2021 poteka redni letni vpis predšolskih otrok za šolsko leto 2021/22, v vrtec pri OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova. Vpis poteka vsak dan od 1.3. do 31.3.2021. Vlogo za vpis otroka v vrtec lahko dobite v vrtcu ali si jo natisnete na spletni strani vrtca. Izpolnjeno vlogo za vpis otroka v vrtec lahko pošljete na elektronski naslov vrtec@os-negova.si ali jo prinesete v vrtec.

Prosimo vas, da vlogo za vpis otroka v vrtec oddate v mesecu marcu, tudi če ne boste svojega otroka vpisali v vrtec v mesecu septembru, ampak v naslednjih mesecih. Le tako bomo lahko v našem vrtcu oblikovali oddelke na način, da bomo lahko v vrtec sprejeli čim več otrok.

SPREJEM OTROKA V VRTEC

Vrtec vpisuje in sprejema otroke v svoje programe skozi celo šolsko leto, v kolikor so na voljo prosta mesta. V primeru, da je vlog za vpis otroka v vrtec več, kakor je prostih mest, o sprejemu odloča Komisija za sprejem otrok v vrtec.

O sprejemu otroka v vrtec vas obvestimo s Obvestilom o sprejemu otroka v vrtec.  V mesecu pred vključitvijo otroka v vrtec, vas bomo povabili na skupni roditeljski sestanek, kjer vam bomo predstavili vrtec, prilagoditvene težave otrok pri uvajanju v vrtec in vam podali nasvete kako se soočati s prilagoditvenimi težavami otroka pri vstopu v vrtec. Po končanem skupnem roditeljskem sestanku pa boste imeli možnost individualnega pogovora z vzgojiteljico vašega otroka, kjer se boste pogovorili o razvojnih značilnostih in drugih posebnostih otroka, ter se skupaj dogovorili o načrtu uvajanja otroka v vrtec. Otrok se v vrtec uvaja en teden pred vključitvijo v vrtec. 

Pred prihodom v vrtec mora otrok opraviti zdravniški pregled. Zdravniško potrdilo otrokovega pediatra predate vzgojiteljici otroka prvi dan vključitve otroka v vrtec.

Za več informacij o vpisu otroka v vrtec, se lahko obrnete na pomočnico ravnateljice za vrtec, Katjo Potočnik, preko elektronskega naslova katja.potocnik@os-negova.si ali preko telefona 02/ 560-50-90.

Vlogo za vpis otroka v vrtec si lahko prenesete tukaj .

 

Dostopnost