02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

Vsako leto pod okriljem Zveze prijateljev mladine, poteka Teden otroka. Letos je ta potekal med 4. in 10. oktobrom, pod geslom »Razigran uživaj dan!«. Tudi v vrtcu smo ta teden otrokom posvetili še posebno pozornost. Tema letošnjega Tedna otroka še posebej poudarja pomen otroške igrivosti in sproščenosti. Tako smo v tem tednu otrokom omogočili več proste igre in povezovanja s sovrstniki. Pripravili smo jim tudi različne zabavne in igrive dogodivščine. Organizirali smo kino predstavo v igralnicah, otroci so se lahko zunaj igrali s suhim listjem in v gozdu prevažali naravni material s svojimi najljubšimi vozili. Skupaj smo prepevali, plesali in se zabavali ob likovnem ustvarjanju.

Šola je ob tednu otroka vsem otrokom podarila prav posebno darilo – ogled predstave gledališča Ku-Kuc, z naslovom Smetiščni škrat. Otroci so ob predstavi neizmerno uživali in se od srca nasmejali.

Naj nas Teden otroka opomni, da so otroci naše največje bogastvo in naša prihodnost. Otroci ne potrebujejo bogastva in kupov igrač, potrebujejo pa našo ljubezen, podporo in naš čas. Čas, ki je kdaj namenjen le njim.

Zapisala: Melita Rader

ODDELEK 1-3 LETA

ODDELEK 1-3 LETA

ODDELEK 3-4 LETA

ODDELEK 3-5 LET

ODDELEK 4-6 LET

 

 

 

Dostopnost