02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

V petek, 17. 6. 2022, je napočil težko pričakovan dan –  prva zaključna prireditev vrtca Negova.  Prireditev je potekala na grajskem dvorišču gradu Negova, z naslovom, »DAN MAJHNIH KORAKOV«, ki je orisal vizijo vrtca na katero smo zelo ponosni. Posnetek prireditve si lahko ogledate na tej povezavi.
Skupaj z otroki smo tako za en popoldan ponovno oživeli slavnega mačka Murija in njegovo muco Maco, s katerima so se skozi zgodbo predstavile vse skupine našega vrtca.  Kot nagrada za ves trud, ki so ga otroci vložili v nastope, ki so jih pripravili, pa je sledila predstava gledališča KU-KUC z naslovom Soseda in pol ter nato povabilo na razstavo »Mini umetnine«, ki so nastale izpod rok naših malih umetnikov .
Strokovne delavke smo tudi poskrbele, da so se otroci s starši v tem popoldnevu lahko posladkali z mačjim sladoledom, kokicami, mačjim osvežilnim napitkom ter se zavrteli na mačjem plesišču z mačkom Murijem in muco Maco. Otroke je zelo pritegnil tudi kotiček »MAČJI MAKE UP, kjer so se otroci prelevili v čisto prave mačke. Foto kotiček pa je poskrbel, da so trenutki naše prve zaključne prireditve za vedno ostali ujeti v objektiv.

Naše druženje je prehitro minilo, saj smo se imeli krasno. Sedaj pa je na vrsti skok v vroče in zabavno poletje….

Hvala vsem, ki ste se udeležili naše zaključne prireditve. Hvala zavodu Kultprotur, ki nam je omogočilo, da smo prireditev izvedli na grajskem dvorišču gradu Negova. Najlepše pa se zahvaljujemo tudi podjetju Reflex Gornja Radgona, d.o.o., ki nam je izdelalo mačje medalje.

Lep sončen pozdrav iz vrtca Negova.

Več fotografij prireditve si lahko ogledate na sledeči povezavi: DAN MAJHNIH KORAKOV

Dostopnost