02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

Težko pričakovani zadnji mesec v letu, ki bi ga lahko opisali kot pravljični, praznični, mesec obdarovanj, mesec lepih želja in različnih prireditev, je tu.

V preteklih dneh smo v vrtec povabili starše, saj smo jim pripravili prav posebno popoldne. Igralnice, hodnike smo z otroškimi izdelki in lučkami spremenili v pravljično deželo. Družili  smo se ob čarobnem prazničnem čaju in prazničnih piškotih, ki so nastali izpod rok otrok s čisto malo pomoči nas vzgojiteljic in prijaznega kuharja, ki je poskrbel za slastne medenjake. Pri ustvarjalnih delavnicah so si otroci skupaj s starši lahko izdelali voščilnice, božične okraske, prav posebne rokavice in navihanega Božička ter se zabavali ob premagovanju igrivih gibalnih ovir. V prazničnem kinu pa je nasmehe na obraz otrok narisal animirani risani film s praznično vsebino.

Za sladke trenutke sta poskrbela dva navihana palčka, ki sta delila sladke bombončke, ušpičila kakšno vragolijo in pričarala iskrice v očeh prav vsem prisotnim ter jih popeljala v nasmejan, vesel in praznično obarvan čas.

~ogled fotografij na spodnji povezavi~

veseli december

                                                                                                     Zapisali: Valerija in Slavica

Dostopnost