02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

Tudi letos smo skupaj zaokrožili šolsko leto 2022/23. Letošnja zaključna prireditev vrtca je nosila naslov Barve življenja. Zakaj barve življenja? Prav vsak dan v vrtcu je paleta raznolikih barv in čustev.
V vrtcu se prepletajo različna čustva: smeh, veselje, radovednost, nagajivost, včasih pa tudi jeza, žalost ali strah. Vsa čustva so naša in na nas odraslih je, da otrokom pomagamo premagovati stiske ter se skupaj z njimi veselimo. In dan zaključne prireditve je prav gotovo dan za veselje. Otroci in vzgojiteljice vrtca so pripravili krasen kulturni program, ki so ga otroci vodili sami. Pomembno je namreč, da jim ponujamo možnosti za pridobivanje izkušenj in jim pri tem stojimo ob strani. Pa naj bo to priprava  prireditve vrtca ali soočanje z vsakodnevnimi izzivi.

Radi bi se tudi zahvalili vsem staršem, ki ste se odzvali našemu predlogu in prispevate v sklad vrtca. Z delom finančnih sredstev iz sklada vrtca smo kupili didaktične pripomočke za otroke, namenjene gibanju in čuječnosti. Hvala upravnemu odboru sklada za uspešno vodenje le tega.

Naša zaključna prireditev je tako minila v veselem vzdušju, sedaj pa skok v vroče poletje.

V foto galeriji pa si lahko ogledate fotografije, ki so nastale…klik

Ravnatelj vrtca:
Matej Kraner

Dostopnost