02 560 50 90 vrtec@os-negova.si

Naša skupina je že veselo in dogodivščin polno, vkorakala v praznični december.Medse smo povabili mamo od Tima in našo sodelavko Sonjo, ki je za nas pripravila praznično meditacijo.
Spoznali smo veliko različnih kristalov, izvedeli čemu vse so namenjeni, kje jih najdemo in kako nam lahko pomagajo. Sonja je povedala, da so kristali namreč živi in v njih živi posebna energija. Po sproščujoči in dišeči meditaciji, smo se okrepčali s sončevim eliksirjem, ki ga je s kristali citrina in vode, pripravila vzgojiteljica Sonja. 

Z nami pa se je družila tudi Nežina mamica, ga. Maja. Dan nam je popestrila s peko brez glutenskih prazničnih piškotov. Otroci so z veseljem pomagali gnesti maso in z modelčki izrezovati piškote različnih oblik. Za piko na i, smo piškote pomočili v stopljeno čokolado in jih posuli z pisanimi mrvicami – kot se za praznične piškote pač spodobi. Res so bili lepi, predvsem pa slastni.

Da pa nam res ni manjkalo dogodivščin, nas je presenetil obisk terapevtske psičke Brine z učiteljico Moniko. Brina je res čudovit kuža, ki rada sodeluje z otroci in z veseljem pokaže kaj vse zna in zmore. Otroci so jo lahko božali, se z njo igrali igrice in jo hranili z briketi in se o kužkih in njihovih značilnostih veliko naučili. 

Vso dogajanje naših obiskov si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Zapisali: Niky Srt, dipl. vzg. in 
Jasmina Paldauf, dipl.vzg.

 

Dostopnost